Trebinje

TREBINJE

TREBINJE-DUBROVNIK-MOSTAR-VIŠEGRAD

Termin: 29.06/30.06 - 04.07.2017.
5 dana / 3 noćenja

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan 29/30.06.2017 - NIŠ

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta iz Niša u 00.00h. Vožnja preko Mokre Gore sa pauzom po potrebi. Dolazak u Višegrad u jutarnjim satima. Obilazak grada posvećenog Ivi Andriću u pratnji lokalnog vodiča. Šetnja čuvenim mostom Mehmed paše Sokolovića (Na Drini ćuprija), sagrađen od 1571. do 1577, koji je pod zaštitu UNESCO-a stavljen 2007. godine, kao spomenik izuzetne univerzalne vrednosti za čitavo čovečanstvo. Obilazak spomenika Ive Andrića i Andrić grada. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju. U dogovoreno vreme polazak za Trebinje. Dolazak u Trebinje u večernjim satima. Smeštaj u hotel.Večera. Noćenje.

2. dan 01.07.2017 - TREBINJE

Doručak. Nakon doručka obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča: manastir Tvrdoš (IV-VI vek) i vinarija. Poseta Arslanagića mostu iz XVI veka. Prelazak preko reke Trebišnjice, jedne od najvećih ponornica u Evropi, šetnja uskim ulicama starog grada, pored Sahat kule, gradskih zidina sa trgovima, Osman pašine džamije iz VIII veka, kroz gradska vrata (tunel) se stiže do “Trga Pesnika” gde su stari platani, drveće staro preko 150 godina, koji predstavljaju simbol grada. Na trgu su pokloni pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Slobodno poslepodne za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3. dan 02.07.2017 - DUBROVNIK

Doručak. Celodnevni izlet do Dubrovnika: razgledanje grada u pratnji vodiča: Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo... Nakon obilaska grada, slobodno vreme za individualnu šetnju. U dogovoreno vreme u večernjim satima polazak za Trebinje.Dolazak u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan 03.07.2017 - MOSTAR

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i polazak za Mostar. Dolazak u Mostar oko 11 časova. Razgledanje grada u pratnji vodiča: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je pre 1558. godine i po predanjima Stari most je sagrađen po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama.Slobodno vreme. Polazak za Niš u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

5. dan  NIŠ 04.07.2017.

Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 99 €

 

U cenu aranžmana je uključeno:

  • Vanlinijski prevoz autobusom (tur. klase, audio-video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relacijama navedenim u programu
  • 3 polupansiona u hotelu 3* u Trebinju (u 1/2 i 1/3 sobama – standardno opremljene sa TWC)
  • usluge vodiča pratioca tokom putovanja
  • usluge razgledanja Višegrada, Mostara, Trebinja, Dubrovnika

U cenu aranžmana nije uključeno:

  • individualni troškovi i troškovi koji nisu obuhvaćeni programom putovanja
  • doplata za 1/1 sobu – 60€
  •  ulaznica za Učionicu Ive Andrića (oko 1€)
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje prema cenovniku Sava osiguranja

 

Ovaj program rađen je na bazi od minimum 40 putnika

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja t.a. NITRAVEL Niš

Organizator putovanja NITRAVEL d.o.o. Niš

Obrenovićeva 46, tpc Kalča, lokal D73

018/511002