Nitravel logo

Pon – Sub 08:00 – 20:00 +381 (18) 511-002 +381 (60) 7-511-005 +381 (60) 7-511-004
Pratite nas
GO UP

Vrnjačka Banja htl Fontana ****

separator
Price
Scroll down

Vrnjačka Banja htl Fontana ****

per person

Hotel “Fontana” je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Odmah do parka, koji se prostire na 60 ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog „Mosta ljubavi“ i Promenade.

Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome mnogi poklanjaju svoje poverenje. Godine 2019, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park. Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali i glumci, umetnici i književnici. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor. Prilikom renoviranja hotela, vodili smo računa o vašoj udobnosti, ali mi želimo da vam ponudimo više od prijatnog smeštaja. Nudimo doživljaje koje ćete pamtiti.

Započnite svoj odmor uz dnevne novine i jutarnju kafu ili sveži voćni koktel u modernom lobby baru ili na otvorenoj terasi uz cvrkut ptica. Lobby bar je i omiljeno mesto za druženje, lagani obrok ili čašu vina.

Hotel “Fontana” je kategorisan sa četiri zvezdice, prema međunarodnim standardima, a prilagođen željama i potrebama porodice. Možemo da se pohvalimo i sa našim zaposlenima, koji svojom profesionalnošću i ljubaznošću ostavljaju poseban utisak, a koji želimo da ponesete iz Vrnjačke Banje. Tajna našeg dugogodišnjeg uspeha je odličan smeštaj, ali i savršena usluga.

1

Individualni program prema rasporedu u hotelu.

NOVOGODIŠNJI PAKET
31.12.2020 - 03.01.2021.

Novogodišnji paket 4 dana

Po osobi

Superior dvokrevetna soba

277 eur

Superior jednokrevetna soba

307 eur

Jednosobni apartman bez terase ili
porodični apartman

297 eur

Junior app/Studio i jednosobni
apartman sa terasom

307 eur

Delux apartman

357 eur

Delux apartman sa jacuzzijem

407 eur

* navedene cene su za paket usluge po osobi
* cene su po osobi za max 2 osobe u smeštajnoj jedinici. Svaka sledeća osoba doplata 10 eur dnevno.
Dodatnu noć i treća i četvrta osoba plaćaju po ceni od 39 eur po osobi.

Specijalna ponuda:
Za goste koji žele da produže svoj boravak ili da svoj novogodišnji odmor započnu dan ranije, obezbedjena
je benefit cena od 39 eur po osobi, po danu.

 

Cena paketa za tri noći uključuje:
 • Smeštaj u odabranoj smeštajnoj jedinici sa uslugom polupansiona, minimum 3 noćenja;
 • Slatki sto u lobby baru hotela tokom boravka;
 • Novogodišja gala večera;
 • Prvojanuarska večera;
 • Šampanjac u ponoć;
 • Organizovan doček Nove Godine za decu (čuvamo Vašu decu u novogodišnjoj noći);
 • Novogodišnji bazar na terasi hotela (u cenu paketa je uračunat vaučer za gratis piće);
 • Dnevno korišćenje Wellness&Spa centra;
 • 10% popusta na a la carte meni hotelskog restorana;
 • 10% popusta na sve tretmane lica i tela u hotelskom Wellness&spa centru;
 • Korišćenje Igraonice (kreativne radionice sa novogodišnjim temama i predstava za decu 1. januara, druženje sa Deda Mrazom….);
 • Korišćenje fitness centra.
U cenu paketa nije uračunato:
 • Boravišna taksa koja iznosi 120 din. po osobi dnevno;
 • Osiguranje koje iznosI 10 din. po osobi dnevno);
 • Mogucnost organizacije izleta na Goč i okolinu Vrnjacke Banje;
 • Ski dan na Kopaoniku.
Uslovi za decu:
 • Deca do 7 godina GRATIS
 • Deca od 7-12 godina doplata od 10 eur po danu.
Načini plaćanja:
 • Gotovinsko plaćanje, - avansna uplata 50%, a razlika do početka usluga.
 • Naplata se vrši u nacionalnoj valuti RS dinar, prema srednjem kursu NBS na dan izdavanja fakture.

Ovaj program rađen je na bazi minimum 40 plativih putnika

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja t.a. Nitravel Niš

Organizator putovanja NITRAVEL d.o.o. Niš; Licenca 09/2020; MB 17468898;

 

Obrenovićeva 46, TPC Kalča , lok.D73, Niš

Tel.018/511-002, 060/7511-002 , 060/7511-005

Organizator NITRAVEL poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete br. 470000045718 osiguravajuće kompanije „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD kao i depozit u visini od 2.500 €, na računu HALK banke, MB 07601093. Garancijom putovanja za slučaj insolventnosti se obezbeđuju 1) troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu, u mesto polaska; 2) potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao; 3) potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja;4) potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Garancijom putovanja radi naknade štete se obezbeđuje naknada štete koja je prouzrokovana putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja i to naknada:1) za potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao; 2) za potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Realan iznos potraživanja po korisniku garancije putovanja može biti srazmerno snižen u slučaju da iznos potraživanja svih korisnikagarancije, prekoračuje ugovoren ukupan limit pokrića Garancija putovanja aktivira se u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” ul. Milutina Milankovica 7a, Novi Beograd na tel +381 11 33 05 100 ili na e mail office@triglav.rs Potrebno je da putnik navede broj ugovora i mesto putovanja, imena putnika, adresu ili broj telefona preko kojih ih osiguravač može kontaktirati kao i sve podatke i dokaze koji su potrebni za utvrđivanje uzroka, obima i visine štete. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti i posebni i uslovi TRIGLAV OSIGURANJA, potvrda o garanciji putovanja pod rednim brojem ugovora o putovanju, i da iste u celosti prihvata, kao i da je upoznat sa drugim vidovima osiguranja koje ovaj osiguravač nudi, i to putnim osiguranjem u drugačijem obimu, osiguranja od otkaza ili prekida turističkog putovanja, osiguranjem prtljaga u drugačijem obimu, kao i drugim vidovima osiguranja.