Nitravel logo

Pon – Sub 08:00 – 20:00 +381 (18) 511-002 +381 (60) 7-511-002 +381 (60) 7-511-005
Pratite nas
GO UP

Neum

separator
Cena
Pogledaj

Neum

per person

U uvali neumskog i malostonskog kanala, u idiličnoj zelenoj oazi smestilo se mesto kristalno čistog mora, savršene mediteranske klime i izrazito srdačnog stanovništva. Reč je o Neumu čiju su lepotu i jedinstvenost prepoznali ljudi iz svih delova sveta koji upravo ovaj grad sve češće biraju kao svoju odmorišnu destinaciju. Neum je jedini bosanski grad na moru, odnosno jedino letovalište sa kompletno izgrađenog turističkom infrastrukturom. Našim turistima će izgleda Neum i biti najbliže more tokom letnje sezone 2020., jer je Bosna i Hercegovina, za razliku od ostalih morskih destinacija u okruženju, odlučila da bezuslovno primi naše turiste. Gradska plaža je prostrana, lepo uređena sa pogledom na poluostrvo Pelješac. Konfiguracija terena je takva da gotovo svi smeštajni objekti Neuma imaju orijentaciju ka moru. Priuštite IPAK sebi more ove godine. Neum je sjajna ideja!

 • Destinacija
 • Uključeno
  Autobuski prevoz
  Razgledanja po programu
  Turistički vodič
 • Not Included
  100m od centra
  100m od gondole
  100m od luke
  100m od plaže
  120m od plaže
  150m od gondole
  150m od plaže
  200m od centra
  200m od gondole
  200m od plaže
  20m od plaže
  25 m od plaze
  250 m od luke
  250m od plaže
  300 metra od centra
  300m od gondole
  300m od plaže
  30m od plaže
  350m od gondole
  350m od plaže
  400m od gondole
  400m od plaže
  450m od centra
  500m od gondole
  500m od plaže
  500m od Starog grada
  50m od centra
  50m od gondole
  50m od plaže
  600m od gondole
  600m od plaze
  60m od plaže
  650m od gondole
  700 metra od
  700 metra od centra
  7000m od plaže
  700m od gondole
  700m od plaze
  70m od plaže
  800m od gondole
  800m od plaže
  80m od gondole
  80m od plaže
  900m od centra
  900m od gondole
  Akcijske cene
  all inclusive
  Aqua park
  Bazen
  Centar mesta
  Dozvoljeni kućni ljubimci
  Fen
  Klima uređaj
  Mogućnost autobuskog prevoza
  Mogućnost uklapanja autobuskog prevoza u smenama za Halkidiki
  Mogućnost uklapanja autobuskog prevoza u smenama za Jonsku obalu
  Mogućnost uklapanja autobuskog prevoza u smenama za Olimpsku regiju
  Mogućnost uklapanja autobuskog prevoza u smenama za Tasos
  Na obali
  Na samoj stazi
  Na šetalištu
  Na stazi
  najam
  Najam apartmana
  Noćenje sa doručkom
  Polupansion
  Pun pansion
  sauna
  Sopstveni prevoz
  Spa centar
  TV
  Veliki apartmani
  Veliko dvorište
  WiFi
1
1. dan (ponedeljak 17. avgust / petak 4. septembar)

Polazak iz Novog Sada (Žel.stanica/lokomotiva) u 21h, iz Beograda (Sajam) u 22.30h, iz Lazarevca (Očage) u 23.30h, iz Čačka (Leonardo) u 01.00h, iz Užica (Gradski stadion) u 02.00h. Noćna vožnja preko Višegrada, Foče, Gacka... Kraća usputna zadržavanja radi odmora (2 pauze) i obavljanja carinskih formalnosti.

2
2. dan (utorak 18. avgust / subota 5. septembar)

Dolazak u prepodnevnim satima u divni starostavni grad Stolac. „Ako je Bog želeo igde stvoriti Svet, onda ga je stvorio u Stocu“, zapisao je naš nobelovac Ivo Andrić. Stolac je i lepota prirode, maslina i vina, reka i slapova, sakralnih objekata četiri religije, i još mnogo toga. Stolac je poznat po divnom srednjovekovnom gradu Vidošu koji se nalazi iznad čaršije, stećcima, po divnim krivudavim ulicama, lepoj rečici Bregavi, kamenim kućama, mostovima i vodenicama... Po dolasku u ovaj lepi čudnovati grad prošetaćemo se malo njegovim uličicama, i predahnuti od puta... Nastavak putovanja ka Neumu. Planiran dolazak oko 14h. Smeštaj u odabrani objekat. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, šetnju... Noćenje.

3
3. dan (sreda 19. avgust / nedelja 6. septembar)

Odjava iz smeštajnog objekta sledi do 9 časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti: kupanje, uživanje... Polazak ka Srbiji u 16 časova. Putovanje preko Višegrada, Užica, Čačka, do Beograda i Novog Sada. Povratak u kasnim noćnim satima. Kraj putovanja.

 

PRIVATNI SMEŠTAJ

GRAND HOTEL NEUM 4****

89 €

139 €

CENA PUTOVANJA OBUHVATA:

·  Prevoz udobnim, aklimatizovanim turističkim kombijem na navedenoj relaciji

·  1 noćenje u odabranoj vrsti smeštaja (privatni smeštaj noćenje bez obroka, Grand Hotel Neum – noćenje sa uključenim doručkom)

·  Smeštaj u hotelu može biti u 1/2 standard sobe sa dva odvojena ležaja ili jednim francuskim ležajem, takođe postoji mogućnost dodatnog pomoćnog ležaja koji je manjih dimenzija te time može ugroziti komfor treće osobe

·  Smeštaj u privatnom smeštaju može biti u dvokrevetnim sobama ili dvokrevetnim sobama + dodatni, treći, pomoćni ležaj (manjih je dimenzija, fotelja na razvlačenje, sofa ili slično)

·  Obilazak Stolca prema programu putovanja

·  Usluge turističkog vodiča tokom celog putovanja

·  Organizacione troškove

CENA PUTOVANJA NE OBUHVATA:

·  Sve druge ne pomenute usluge

·  Individualne troškove putnika

·  Obavezno međunarodno putno osiguranje sa COVID19 pokrićem (može se dobiti u agenciji po ceni od 600 dinara)

·  Obaveznu doplatu za boravišnu-turističku taksu koja za privatni smeštaj iznosi 2 €, a u Grand Hotelu Neum 4* iznosi 4 €

DOPLATA ZA POLAZAK IZ NIŠA: 20€ PO OSOBI (Minimum putnika za polazak je 6)

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE  SE  VRŠI  U  DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI  PO  SREDNJEM KURSU NBS  NA  DAN  UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima. Obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2020.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.12.2020.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2020.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

Napomena : Putnici koji imaju vrednosni vaučer agencije Fantast Tourist, iznos aranžmana će biti umanjen za iznos na vaučeru.

OPIS SMEŠTAJA:

PRIVATNI SMEŠTAJ NEUM – obezbeđen na više lokacija, u različitim objektima. Radi se o smeštaju u dvokrevetnim sobama ili studijima (odvojeni ležajevi, ili jedan francuski ležaj), ili dvokrevetne sobe/studiji + 1 pomoćni ležaj manjih dimenzija (2 redovna kreveta ili jedan francuski ležaj + pomoćni ležaj u vidu fotelje na razvlačenje ili kauča na razvlačenje), ili u apartmanima za 4 osobe sa dva redovna ležaja, ili jedan francuski ležaj + 2 pomoćna ležaja manjih dimenzija  (fotelje na razvlačenje, ili krevet na sprat, ili kauč na razvlačenje). Smeštaj svakako ne nudi nikakav luksuz, već je uredan i sasvim pristojan. Udaljenost smeštaja od plaže je maksimalno 1000 metara!

GRAND HOTEL NEUM 4**** (https://www.hotel-neum.com/index.php) - hotel sa dugogodišnjom tradicijom, najveći i najluksuzniji hotel u Neumu sa kompletnom turističko-ugostiteljskom ponudom. Savremen dizajn, prelep pogled na more i mnoštvo dodatnih sadržaja, čine ga idealnim mestom za odmor. Hotel poseduje recepciju otvorenu 24 sata, lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, bar na terasi, restoran za posluženje obroka, „Spa&Wellness“ centar na preko 2000m², otvoreni/zatvoreni bazen 25x15 metara sa ugrejanom morskom vodom, bazen za decu, panoramski bazen na krovu hotela, 400 soba, WiFi... Sobe su komforne, sve sa klima uređajem, TV Cab., kupatilo sa tuš-wc i fenom za kosu, mini-bar, WiFi konekcijom.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 6 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.

Broj evidencije programa -

Cenovnik broj 1 od 24.07.2020.