Autobus iznenađenja

Autobus iznenađenja

AUTOBUS IZNENAĐENJA

3 dana, autobusom

Termin: 30.12-01.01. *2 puna pansiona

 

 

Autobus iznenađenja podrazumeva novogodišnje putovanje koje ne očekujete! Ovog puta rešili smo da vas odvedemo na jednu lepu destinaciju, da obiđemo neka fina mesta i uživamo u pričama i krajolicima. Dočekajte Novu godinu u jednom novom okruženju! Krenite sa nama na ovu novogodišnju avanturu i uživajte u divnom programu koji smo vam pripremili!

 

  1. Dan 30.12.2017.

Polazak sa parkinga hipermarketa TEMPO u 5h. Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauze. Dolazak na predviđeno mesto. Razgledanje po programu i priča o… a zatim odlazak u… i razgledanje sa kustosom. Pauza za ručak sa lokalnim menijem i slobodno vreme za razgledanje. Nastavak putovanja do… slobodno vreme za razgledanje. Nastavak putovanja do hotela. Smeštaj u hotel. Večera (meni, piće nije uključeno). Noćenje.

 

  1. Dan 31.12.2017.

Doručak. Polazak grupe do… i razgledanje. Nakon razgledanja, odlazak do… Slobodno vreme za individualna razgledanja i uživanje. Popodne, povratak u hotel. Ručak u hotelu. Slobodno vreme za pripremu za najsvečaniju noć. Svečana večera (meni, piće je uključeno u cenu). Noćenje?

 

  1. Dan 01.01.2018.

Kasni doručak. Pakovanje stvari i polazak grupe do… razgledanje i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Poslepodne polazak za Niš. Dolazak u Niš u večernjim satima. Kraj programa.

 

Cena aranžmana: 179eur

Dete do 5,99god na zajedničkom ležaju ima popust 50%, Treća osoba u trokrevetnoj sobi ima popust 20%

Doplata za 1/1 sobu: 100eur

 

Cena aranžmana obuhvata:

-          Prevoz na (ne)navedenoj relaciji,

-          Smeštaj u hotelu (garni hotel 3*, nalazi se u blizini naseljenog mesta, u izuzetnom prirodnom okruženju), na bazi 2 polupansiona (jedna klasik, jedna svečana večera),

-          Lokalni ručak prvog dana,

-          Ručak u hotelu drugog dana,

-          Ulaznice za lokalitete po programu,

-          Usluge vodiča tokom putovanja,

-          Usluge kustosa na lokalitetima.

Cena aranžmana ne obuhvata:

-          Individualni troškovi

 

*Ukoliko neko od putnika u terminu putovanja posti, obavezan je navesti to prilikom prijave za aranžman. Na licu mesta naknadne promene neće biti moguće.

 

Ovaj aranžman rađen je na bazi 40 prijavljenih plativih putnika.

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja t.a. NITRAVEL Niš