Bugarska

Neka nova Bugarska

Belogradčik - pećina Magura - Vidin

Termin putovanja: 11.11-12.11.2017.

 

 

Naviknuti da Bugarsku prepoznajemo po Sofiji, Plovdivu, zimovalištima i letnjim turističkim destinacijama, zaboravili smo da kroz ovu zemlju protiče Dunav, a na njemu leži divan grad Vidin. Zaboravili smo da se južno od Vidina na sat vožnje nalazi tako neobičan grad Belogradčik. Ove jeseni ispravljamo tu nepravdu i sebe častimo jednim izuzetnim putovanjem.

 

  1. Dan Polazak iz Niša u 7h sa dogovorenog mesta. Vožnja preko Zaječara i Vrške čuke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i graničnih formalnosti. Nakon dolaska u Belogradčik, odlazak do pećine Magura. Ulazak u pećinu i razgledanje ovog jedinstvenog prirodnog spomenika koji je naročito poznat i po pećinskim crtežima starim više od 12.000 godina. Nakon posete pećini Magura, odlazak u Belogradčik. Razgledanje jednog od najneobičnijih gradova Bugarske: izuzetne formacije stena, Opservatorija, Umetnička galerija, Panova kuća, tvrđava iz I veka nove ere. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
  2. Dan Doručak. Slobodno prepodne u Belogradčiku, a zatim polazak za Vidin. Razgledanje ovog grada na Dunavu: šetnja pored reke, gradski trgovi i arhitektura, tvrđava Baba Vida. Slobodno vreme u Vidinu i popodne polazak za Srbiju. Vožnja preko Vrške čuke i Zaječara sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora. Dolazak u Niš u večernjim satima. Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA: 49eur

 

Cena aranžmana obuhvata:

-          Prevoz turističkim autobusom,

-          Smeštaj u hotelu 3*/4* na bazi 1bb (ime hotel biće objavljeno 5 dana pre polaska grupe),

-          Usluge vodiča tokom putovanja,

-          Agencijske troškove

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

-          Noćni odlazak u Opservatoriju i posmatranje neba (zavisi od vremenskih uslova, cena ulaznice je 3lv po osobi)

-          Putno zdravstveno osiguranje (Dostupno u agenciji)

-          Mogućnost doplate večere u hotelu: 12eur po osobi

-          Individualne troškove

 

 

 

Način plaćanja: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti aranžmana, 30% prilikom rezervacije, ostatak do polaska. Mogućnost plaćanja platnim i kreditnim karticama. Na rate: 30% prilikom uplate aranžmana, na rate do 15.03.2018.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja T.A. NITRAVEL, YUTA standard.

Ovaj program rađen je na bazi 40 plativih putnika