Grčka

Solun u decembru

VIKEND U SOLUNU

Termin: 15.12-17.12.2017 - 1 noćenje

 

Solun – je drugi grad po veličini  i značaju u Grčkoj i jedna od najznačajnijih luka Balkana. Osnivač Soluna je kralj Kasandar 316 godine p.n.e. Veruje se da je Solun dobio ime po njegovoj ženi -  Tesaloniki, polusestri Aleksandra Velikog. Danas je to savremeni grad koji je sačuvao mnoge građevine iz svoje prošlosti, posebno vezane za starorimske i vizantijske građevine. Grad je bogat galerijama, muzejima i drugim ustanovama kulture od kojih su neke velikog značaja.

 

Program putovanja:

1. dan (15.12.) Polazak iz Niša u 23.55h. Noćna vožnja preko Makedonije sa usputnim zadržavanjima zbog pauze i graničnih formalnosti…

2. dan (16.12.) Dolazak u Solun. Odlazak u tržni centar Cosmos Mediterraneo, a zatim odlazak do hotela i smeštaj. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan (17.12.) Doručak. Napuštanje hotela, a zatim pešačko razgledanje grada: Ladadiki, Luka, Trg Aristoteli, crkva Sv Sofije, crkva Sv Dimitrija, kuća Kemala Paše Ataturka, Rotonda, Galerijev slavoluk, Bela kula. Slobodno vreme, a zatim odlazak grupe autobusom do Zejtinlika. Razgledanje i polazak za Srbiju. Vožnja preko Makedonije sa usputnim zadržavanjima zbog pauze i graničnih formalnosti. Dolazak u Niš u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

 

Hotel Cena
Htl KINISSI PALACE 4* 59eur

 

Doplata za jednokrevetnu sobu: 70% od ukupne cene aranžmana

Popusti za decu : deca do 4 god. plaćaju samo prevoz 40 eur. Od 4 – 6 god. 50%  od cene aranžmana na zajedničkom ležaju.

 

Cena aranžmana obuhvata:

-Prevoz turističkim autobusom

-Razgledanje grada

-Smeštaj u odabranom hotelu na bazi 1 noćenja sa doručkom

-Troškove rezervacije

-Organizaciju putovanja i usluge pratioca grupe tokom putovanja

 Cena aranžmana ne obuhvata:

-Individualne troškove

-Putno zdravstveno osiguranje

 

Način plaćanja: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti aranžmana, 30% prilikom rezervacije, ostatak do polaska. Mogućnost plaćanja platnim i kreditnim karticama. Na rate: 30% prilikom uplate aranžmana, na rate do 15.03.2018.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja T.A. NITRAVEL, YUTA standard.

Ovaj program rađen je na bazi 40 plativih putnika sa polaskom iz Niša